Integration for Shops United with WooCommerce

plugin banner

Shops United has developed an API that is linked to WordPress/WooCommerce. This allows you to easily load orders into our shipping system.

Author:Shops United (profile at wordpress.org)
WordPress version required:3.0.1
WordPress version tested:6.4.4
Plugin version:1.8.4
Added to WordPress repository:14-12-2022
Last updated:13-06-2024
Rating, %:0
Rated by:0
Plugin URI:https://shops-united.nl/koppelingen/woocommer...
Total downloads:1 375
Active installs:40+
plugin download
Click to start download

Shops United heeft een API koppeling ontwikkeld die gelinkt is aan de backoffice van WordPress/WooCommerce. Hiermee kunt u heel gemakkelijk orders inladen in ons verzendsysteem. Dit zorgt ervoor dat het verzendproces efficiënter wordt en het helpt u bij het verwerken van meerdere orders en zendingen.

De handleiding is te vinden op https://support.shops-united.nl/koppelingen/woocommerce-handleiding
Bij vragen kunt u contact opnemen via ict@shops-united.nl of 085 273 2785.

Custom Hooks

Mocht u gebruik maken van een custom check out, dan zou het mogelijk kunnen zijn dat de developer hiervoor de standaard velden van WooCommerce aangepast heeft.

Om aan de gegevens die naar Shops United verstuurd worden toch alle nieuwe gegevens toe te voegen, kan deze custom hook gebruikt worden:
parcelpro_format_order_data.

Deze wordt door de plugin aangeroepen als apply_filter('parcelpro_format_order_data', $data);, met alle verzendgegevens die verstuurd gaan worden naar Shops United in de $data.

Zie de handleiding voor meer details.

WooCommerce Block-Based Checkout

Op het moment ondersteunen we alleen de standaard WooCommerce checkout (de [woocommerce_checkout] shortcode). De block-based checkout wordt niet officiëel ondersteund. Heeft u hier vragen over of interesse in, neem dan contact op met ict@shops-united.nl.


ChangeLog